Ragini Werner NEEDSer NL

Aanbevolen

Warm aanbevolen

IK BEN ONTZETTEND BLIJ

Ik heb even goed de tijd genomen om te kijken naar je edits omdat ik er ook van wil leren en mijn Engels zo verbeteren.  Ik ben ontzettend blij met je aanpassingen. Het is haast frustrerend om te zien hoe je bepaalde zinnen waar ik niet goed uitkwam hebt gecorrigeerd tot prachtig bondige zinnen. Ik ben dus enorm blij met je verbeteringen. Nogmaals, héél veel dank! Je zal over een paar maanden weer van mij horen, als ik opnieuw gebruik wil maken van je goede service.

~ PhD-kandidaat CICAM
Faculteit der Managementwetenschappen, Raboud Universiteit
Posted Date : 24-01-2018

Wat maak jij mij blij

Wat maak jij mij blij met deze mooie versie. Ik heb mij vaak afgevraagd hoe ik de tekst beter kon krijgen.  Jij laat het nu prachtig zien, top!  Ook bedankt voor de aanvullende uitleg. Zo blijf ik lerende. Ontzettend bedankt. Ook voor de snelle service. Ik zou zeker nog graag in de toekomst gebruik willen maken van je diensten.

Lydia Plomp, PhD candidate
Steden Hogeschool, Leeuwarden
Posted Date : 02-06-2017

Betrouwbaar, deskundig en flexibel

Al vele jaren is NEEDSer mijn vaste vertaler en/of redacteur bij mijn wetenschappelijke publicaties binnen de psychologie. Ook al neem ik mijzelf iedere keer voor ruim voor de deadline de teksten bij Gini in te leveren… vaak is het toch op het laatste moment. Gini heeft echter nog nooit een deadline overschreden! 

E. Smit, PhD candidate, Radboud University Nijmegen
Posted Date : 06-12-2016

Heel erg fijn

Heel erg fijn dat je mijn proefschrift zo snel hebt kunnen editen! Ik heb zonet snel bekeken en zie al dat het een heel verschil maakt, al ben ik blij om te horen dat de eerste versie ook goed leesbaar was ;-) Ik zal je laten weten wanneer een hoofdstuk gepubliceerd wordt (fingers crossed!) en je contactgegevens doorgeven aan andere collega's. Bedankt voor je goede werk!

Rosemarijn van der Ploeg
PhD candidate, Rijksuniversiteit Groningen
Posted Date : 15-02-2016

Erg enthousiast over je kwaliteit

"We hebben het werken met je als erg prettig ervaren. Je openheid, transparantie en direct aan de bel trekken is constructief.  De uitgever heeft je tekst laten bekijken en was  (zoals wij al geloofden) erg enthousiast over je kwaliteit. Hij wil graag door met de uitgifte van het boek. Heel goed nieuws, mede dankzij jou. "

Co-auteurs en management consultants/facilitators
MSc in Change Methodology
Gorinchem
Posted Date : 11-02-2016

Super bedankt

“Super bedankt voor het corrigeren van het artikel. Ik ben erg blij met het resultaat, de tekst is inderdaad mooi strak geworden zonder betekenis te verliezen.” 

Martijn Felder, PhD student
Erasmus Universiteit
Rotterdam
Posted Date : 04-12-2015

Snel en goed werk!

Ik ben net klaar met het doornemen van jouw taalkundige correcties. Nogmaals bedankt voor uw snel en goed werk! Ik heb bijna al je suggesties overgenomen. Alleen als het gaat om koppeltekens heb ik ze niet allemaal geaccepteerd, aan de normen in de literatuur te blijven volgen. 

André Grow
Centrum voor Sociologisch Onderzoek, KU Leuven
http://www.andre-grow.net/
Posted Date : 26-10-2015

Hartelijk dank

Hartelijk dank voor je hulp. Je feedback was erg duidelijk, dus nazorg niet nodig. Het was prettig om met je samen te werken, dank daarvoor!

Onderzoeker, Rotterdam
Posted Date : 14-01-2015

Enorm bedankt

Ik wilde je laten weten dat ik alle suggesties en correcties van mijn doctorale dissertatie heb doorgenomen. Ik heb verder geen vragen. Enorm bedankt. Je hebt geweldig werk verricht! Zonder aarzeling, zal ik NEEDSer aan collega promovendi warm aanbevelen.

Dr. Fernando Nieto Morales
Rijksuniversiteit Groningen
http://www.nietomorales.com/
Posted Date : 13-10-2014

Loepzuivere tekstcorrecties

Dank je voor de loepzuivere tekstcorrecties. Je lijkt precies te weten wat ik nodig heb – je bedrijfsnaam is goed gekozen.

Anita Graafland
Zelfstandig financieel vertaler
https://www.linkedin.com/pub/anita-graafland/4b/bb8/805/en
Posted Date : 04-07-2014